14.04.2018.

Велика част и признање – члан Националног просветног савета

Пред пролећни распуст примили смо лепу и значајну вест да је Влада Републике Србије именовала нашу професорку српског језика и књижевности Јасмину Станковић за члана Нацоналног просветног савета у наредне четири године, на предлог Друштва за српски језик и књижевност Србије – стручног удружења професора српског језика и књижевности.

За више од две деценије рада у нашој школи, извела је многе успешне генерације и у свакој открила таленте са којима је освојила седам републичких награда и још толико учешћа у највишем рангу такмичења. Руководила је дванаест година Стручним већем за српски језик у нашој школи, четири године Активом професора српског језика Звездаре и последњих осам година била је председница Београдске подружнице Друштва за српски језик и књижевност Србије, једногласно бирана од стране колега у четири мандата. Посете предметно-стручног надзора и екстерног вредновања рада школе, процениле су њен рад највишим оценама.

Ове године је освојила и прву награду за најбољу методичку припрему „Проф. др Милија Николић” на тему „Светски дан поезије у српској књижевној традицији”, која је изведена са њеним бившим ученицима као тематска и пројектна настава. Награда је додељена на Републичком семинару професора српског језика и књижевности.

Додела награда са председницом ДСЈК проф. Др Зоном Мркаљ

Преузето са сајта МП-формирање новог сазива НПС-а

Поделите ову страну:

Ауторско право © Основна школа "Ћирило и Методије" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.